WÅTZ WEAR är en butik och ateljé som funnits sedan 1996. Det började på söder i Stockholm men fortsatte i Visby på Gotland efter min flytt dit. I början var det en sommarbutik men nu är det en året runt butik som ligger mitt i Visby på Adelsgatan 17.

Jag inspireras av naturen med en liten touch av medeltid. Kläderna är handsydda av mig och av tidlös mix. Jag syr endast i 1 exemplar, idén är just att göra alla klädesplagg unika, vissa saker blir snarlika, men inga blir helt lika.

Min framtidsplan är att endast sy med ekologiskt material.
Här i min webbutik lägger jag in mina nya handsydda kläder så ofta som möjligt och det är först till kvarn som gäller. Egentligen vill jag möta varje kund personligen men har insett att det är en omöjlighet. Jag vill och hoppas att upplevelsen att handla i min webbutik kommer kännas lika personlig som mina handsydda kläder.

Ni är också varmt välkomna till min butik/ateljé i Visby där jag alltid är på plats.

Med vänliga hälsningar
Annika

butiken